Ölümsüzlük Mantarı

1 Ağustos 2008 Cuma

Ölümsüzlük Mantarı

Ölümsüzlük Mantarı olarak adlandırılan Kırmızı Reishi'ninYüzlerce bilimsel araştırmaya konu olmasına sebep olan mucize özellikleri neler?Kanser tedavisinde şaşırtıcı sonuçlar hastalar hakkındadoktorlar ne düşünüyor.

Kırmızı Reishi Mantarı Bağışıklık Sisteminizi Güçlendirir:
Japoncada ölümsüzlük anlamına gelen Reishi'nin mantarı artık Türkiye'de üretiliyor. Hastalıklardan uzak, sağlıklı ve uzun bir yaşam sürmek için, her yaşta genç olabilmek için Kırmızı Reishi mantarını siz de koruyucu olarak kullanmalısınız.Bilimsel araştırmalar, Kırmızı Reishi kullanımının:*Günlük yaşamı sağlıklı sürdürmek, *Vücudumuzun doğal savunma mekanizmasını güçlendirerek olumsuz etkilere karşı korumak, *Yaşın ilerlemesi sonucu oluşan problemlerin önüne geçmek, *Bağışıklık, sinir, dolaşım, solunum, boşaltım, kas ve kemik sistemlerini güçlendirmek, *Yüksek tansiyon, kolesterol, diabet, bronşit, prostat gibi problemlerle baş etmek, Kanser, karaciğer bozuklukları, hepatit, HIV/AIDS gibi hastalıklardan korunmak ve bu hastalıklarla savaşmak, konularındaki faydalarını kanıtlamıştır.

Japonya Sağlık Bakanlığı tarafından kansere karşı tek doğal ilaç olarak kabul edilmiştir:
Kırmızı Reishi'nin bağışıklık sistemini güçlendirici etkisi, kanseri önlemede de kanserle savaşta da görülmektedir. Güçlü anti-tümör etkileri araştırmalarla belirlenmiştir.İçerdiği glucan maddesi bağışıklık hücrelerinin tümör hücrelerini sarmasına yardımcı olur. Bazı çalışmalarda Tümörlerde %50 oranında gerileme kaydedilmiştir.Düzenliği tüketiminin anti-kanser maddelerin (interferon ve interleukin1 ve 2) üretimini arttırdığı ve tümör büyümesini önlediği kanıtlanmıştır.Yapılan araştırmalar Radyoterapi ve Kemoterapi esnasında görülen saç dökülmesi, bulantı, kusma, ağız iltihabı, boğaz ağrısı, iştah kaybı gibi yan etkilerin %90-95 oranında azaldığı kanıtlanmıştır.

Uluslararası Kanser Örgütü (ICG) tarafından tek Japon otoritesi olarak görülen Japon Doktor Fukumi Morishige;
Saygın Japon Doktor Fukumi Morishige, bugüne kadar en çok Nobel ödülü kazanmış Amerikan enstitüsü olan Linus Pauling Institute of Science & Medicine'de, Reishi'nin kanser hastalığını konrol etmekteki rolü üzerine araştırmalar yapmaktadır. Morishige, Avrupa tıp dünyasında da tanınmakta ve Uluslararası Kanser Örgütü (ICG) tarafından tek Japon otoritesi olarak görülmektedir. Aşağıdaki yazı Fukumi Morishige'nin kendi konuşma ve gözlemlerinden meydana gelmektedir. Kanser konusunda hazır bir önlem senaryosu yoktur. Kimileri bu konuda diyet kontrolüne güvenmektedir, ancak günümüzde en efektif method Reishi'dir (Lingzhi).Reishi'nin muhteşem etkisini bizzat kullanana kadar bilmiyordum ve gözlemlediklerime gerçekten çok şaşırdım. Uygulamalarım sırasında Reishi'nin hem hastalığı önleyici hem de tedaviye yardım edici etkilerini görme şansı buldum.

39 Yaşında Akciğer Kanseri bir kadın, gittiği hastaneler ameliyat etmeyi bile redderken,kırmızı Reishi mantarı ile kanseri yendi:
39 yaşında bir kadın, akciğer kanseri ve göğüs duvarı zarı komplikasyonları ile bana geldi. Daha önce gittiği bir çok hastaneden ameliyat edilemeyeceği cevabını almıştı. Benim yanımdan da umutsuz bir şekilde ayrıldı. Daha sonra kocasının isteği üzerine düzenli olarak Reishi kullanmaya başladı. Bir sonraki incelememin sonuçları oldukça şaşırtıcıydı: 6 ay önce göğüs kavitesinde bulunan ödem gerilemekteydi. Neredeyse cenaze düzenlemelerini bile yapmış bir insan için resmen bir umut ışığı doğmuştu. Hastanın kendisi de bunun, günde 4 gram gibi oldukça yüksek bir dozajla kullandığı Reishi'nin sonucu olduğunu düşünmekteydi. Kısa bir süre içinde ödem yok oldu, ancak tümör durmaktaydı. Yine de bir keşif operasyonu yapmaya karar verdik ve özel dondurma tekniği sayesinde göğüs zarındaki kanserli hücreleri almayı başardık. Bir sonraki X-ray taramasında, göğüs zarı üzerinde, zararsız yara dokusu dışında hiç bir kanserli hücreye rastlamadık. Akciğerlerden aldığımız dokularda kötü huylu hücreler tespit ettik ancak durum kontrol altına alınmıştı...

50 yaş üstü göğüs kanseri bir hastamda 6 aylık düzenli Reishi kullanımı sonunda tümör yok oldu:
Bir keresinde 50 yaş üstü göğüs kanseri bir kadın hastam oldu. Göğüs operasyonu yapıldıktan sonra, hastalık akciğerde metastas yaptı. Durumu kan kusacak kadar kötüleşmişti. (Kan kusma, tıptaki adıyla hemoptisis, kanser hastalığında son aşamada ortaya çıkan bir komplikasyondur.) Bu durumdayken günde 6 gram Reishi almaya başladı ve bu dozajı 6 ay boyunca korudu. Bu sürenin sonunda akciğerindeki tümör yok oldu. Daha önce çok çabuk nefesten kesilirken şimdi yorulmadan merdiven çıkabiliyor. Bu yaşadıklarından sonra onun da Reishi tedavisine güveni tam.

Neden Özellikle Kırmızı Reishi?:
Reishi mantarının birçok çeşidi olmasına karşın, yapılan araştırmalar kanıtlamıştır ki polisakkarit içeriğinin yüksek olması sebebiyle bağışıklık sistemini güçlendirerek, ana vücut fonksiyonlarını ve hayati organları desteklemede en etkin olan kırmızı Reishi mantarıdır.

Reishi Mantarı Nasıl Kullanılır?:
Çeşitli kimyasal yollarla kapsül (hap) haline getirilmiş ilaçlar yerine, Reishi mantarını en doğal ve katkısız haliyle Reishi Çayı olarak kullanabilirsiniz. Reishi Çayını kurutulmuş ve dilimlenmiş doğal Reishi Mantarını cam bir kapta en az 30 dk kaynatarak kolayca hazırlayabilirsiniz.

Kemoterapi sırasında kullanılabilir mi?:
Kemoterapi sırasında alınırsa bir yan etkisi olur mu?:
Mantar kemoterapi esnasında kullanılabilmektedir. Hiçbir yan etkisi ve ilaçlar ile etkileşimi olmadığı için tedaviyi engellemez özellikle yararının artmasına yardımcı olur. Ayrıca kemoterapinin yan etkilerini azalttığı veya tamamen ortadan kaldırdığı için hastanın genel sağlık durumunda ve moralinde olumlu etki yapmaktadır.

Faydaları ne kadar sürede hissedilebilir?:
Normal olarak bir insan, Kırmızı Reishi kullanmaya başladıktan 10-15 gün sonra faydalı etkilerini hissetmeye başlar.Genel sağlık durumunda belirgin bir farklılık ise 2 ay süreli düzenli ve sürekli kullanım sonunda görülebilir. Toksik özelliği olmadığı için sürekli kullanılmasında hiçbir sakınca yoktur.

Yan Etkileri Nelerdir?:
Reishinin yan etkileri yoktur. 2000 yılı aşkın süredir kullanılmasına rağmen literatürde ve klinik çalışmalarda hiçbir yan etkisi rapor edilmemiştir. Toksik olmaması sebebiyle büyük miktarlarda ve uzun süreli olarak kullanıldıklarında dahi herhangi bir yan etkileri olmadığı ifade edilmektedir. Reishi Mantarı bir ilaç değildir. Diğer ilaçlarla birlikte tedaviyi tamamlayıcı olarak kullanılabilir.

Kırmızı Reishi tüm yaş grupları için uygun mudur?:
Evet. Reishi sağlıklı gıda katkısıdır ve tüm yaş gruplarında kullanılabilir.Buna çocuklar ve hamile kadınlar da dahildir. 10 yaş altındaki sağlıklı çocuklarda kullanılmasına gerek yoktur. Doğada çok nadir bulunan Reishi Mantarını kontrollü ortamlarda ve doğadaki şartlarına uygunolarak, hiçbir katkı maddesi kullanmadan.

Türkiye'de üretiyoruz..Çeşitli kimyasal yollarla kapsül (hap) haline getirilmiş ilaçlar yerine, Reishi mantarını en doğal ve katkısız haliyle Reishi Çayı olarak tüketebilmeniz için kurutulmuş ve dilimlenmiş olarak size sunuyoruz.Maksimum fayda sağlanabilmesi için sağlıklı insanların günlük olarak kullanması gereken miktar: 3 gram, Hasta veya rahatsızlığı olan insanların günlük olarak kullanması gereken miktar, minimum: 6 gram 'dır. Reishi kullanımının olumlu etkilerini 15 günde görmeye başlarsınız..

REİSHİ-ÖLÜMSÜZLÜK MANTARI MUCİZELERİ(Şifalı Mantar)...

Ölümsüzlük Mantarı Hakkında Merak Ettiğiniz Herşey...